AND +376 801 400    ESP +34 93 560 1111   FR +33 562 117 272 hola@nagrup.com

Realitzem sortides diàries des de Barcelona, Lleida, La Farga de Moles i Portet Sur Garonne a la nostra delegació del Principat d’Andorra.

Negociem per vostès les millors tarifes i els millors serveis amb els nostres col·laboradors, tant als països veïns com a la resta d’Europa. Comptem amb 5 sortides setmanals des de França fins a Italia.

Divisió de Temperatura Ambient

Oferim serveis de transport dedicats i adaptats a les necessitats dels nostres clients, ja sigui d’alimentació seca, del sector industrial, del sector farmacèutic, tèxtil o electrònic.

Divisió de Temperatura Controlada

Som especialistes en el transport d’alimentació. Gestionem la cadena de fred de la mercaderia refrigerada i la mercaderia congelada gràcies a les nostres instal·lacions dotades de pre – càmeres, càmeres i vehicles bi – temperatura.

› Distribució

Us oferim un servei de missatgeria, paqueteria i paleteria, per a temperatura ambient i temperatura controlada en tota Catalunya i amb rutes diàries a Andorra.

› Càrregues fraccionades

Serveis de distribució en petites i/o complexes comandes, recollides ordenades pels nostres clients, logística inversa, gestió d’incidències, control i recuperació d’envasos i palets, gestió de reemborsaments.

› Càrregues complertes

Serveis nacionals, a més d’importació i exportació per tota Europa per a mercaderia industrial, de temperatura ambient o temperatura controlada.

Li cal més informació?


Sol·liciti més informació sense cap compromís

Sol·licitar informació