AND +376 801 400    ESP +34 93 560 1111   FR +33 562 117 272 hola@nagrup.com

42.000 m²

 

 

Capacitat d’emmagatzematge

4.000 m²

 

 

Càmeres refrigerades

35.000 PL

 

 

Capacitat de stock de palets

Els nostres magatzems permeten la gestió i manipulació de tot tipus de tràfics: des del palet fins a la unitat. Plantegem tot tipus de solucions logístiques personalitzades per donar resposta a les seves necessitats i exigències.

 

Els oferim un emmagatzematge simple en temperatura ambient i temperatura controlada, dipòsit duaner, picking amb radiofreqüència, a més d’una integració informàtica amb els seus ERP’s.

 

Plataforma Logística CIM Vallès

naGRUP Barcelona situada en un punt estratègic es consolida com una de les opcions de referència per a proporcionar un servei integral logístic i de transport.

Plataforma Logística de LFM

Centre de coordinació intern de mercaderies, recinte duaner, centre de stockatge de mercaderies, càmeres de temperatura controlada, i a més punt de recollida de comandes online.

Plataforma Logística la Comella d’Andorra

naGRUP Logistic s’ha consolidat com un referent dintre del sector del transport, la logística i la distribució al Principat d’Andorra amb instal·lacions de temperatura ambient i temperatura controlada.

Plataforma logística Eurocentre de Toulouse

Situada a la perifèria tolosana, oferim als nostres clients una situació ideal per al transport i la logística a escala local, regional, nacional i internacional. Oferim logística, emmagatzematge i preparació de comandes a temperatura ambient i temperatura controlada.

Li cal més informació?


Sol·liciti més informació sense cap compromís

Sol·licitar informació