AND +376 801 400    ESP +34 93 560 1111   FR +33 562 117 272 hola@nagrup.com

Una empresa al seu servei

Posem a la seva disposició una amplitud de serveis operatius, a més d’un ampli assessorament en tots els seus dubtes.


Transport Terrestre


Distribució, càrregues fraccionades i càrregues completes en dos divisions de temperatura: ambient, i refrigerat i congelat, per donar resposta a tots els nostres clients.  

Duanes


Amb oficines a Barcelona i Porta, i en col·laboració amb les millors agències de duanes oferim als nostres clients assessorament i resposta professional a totes les seves sol·licituds de suport per al comerç internacional de mercaderies.

Transitària


Servei, experiència i qualitat per a gestionar eficaçment les seves operacions de exportació i importació de transport internacional marítim, aeri i terrestre. 

eCommerce


Personalitzem, gestionem i coordinem tota la logística de la seva botiga virtual, fent que l’experiència online dels seus clients sigui 100% satisfactòria. 

Logística


Oferim serveis de recepció de mercaderies, ubicació de producte, preparació de comandes amb terminals radiofreqüència, picking a la caixa i a la unitat de producte, gestió de stocks, i seguiment d’inventaris  periòdics amb els nostres clients, assegurant la màxima qualitat i eficiència. 

Assessorament


Asessorament en les seves operacions internacionals, implantant el seu pla logístic, supply-chain o implantació logística de la seva companyia a Andorra. 

Li cal més informació?


Sol·liciti més informació sense cap compromís

Sol·licitar informació