AND +376 801 400    ESP +34 93 560 1111   FR +33 562 117 272 hola@nagrup.com

Coneix la nostra història

  1. 1974Neix Transport Andorra
  2. 1989Adquisició per part d’Arauz Marquillo S.L.
  3. 1993S’integra amb Codisa
  1. 2000Incorporació Cadim
  2. 2009Apertura d’Eurocentre i integració de Transseu
  3. 2012naGRUP es referma com empresa logística
  1. 2013Es repren l’activitat de Pyretransit S.A.
  2. 2015Petició d’autorització OEA
  3. 2016Apertura de naGRUP Lleida
5

naGRUP, la nostra història

La nostra història no és més que l’evolució d’un saber fer que va començar humilment amb la compra d’un petit camió per portar mercaderies d’Espanya al Principat d’Andorra. Ja en els seus orígens aquest camió amb el rètol de Nord Andorra deixava clar les nostres senyes d’identitat i un àmbit territorial que avui liderem i a partir del qual, hem traspassat fronteres.

Al 1954 amb l’adquisició de dos nous camions i l’apertura d’un petit magatzem marca l’inici de la nostra ambició de créixer i de servir al país.

Amb aquesta pretensió es va arribar a acords amb l’empresa Transports Araúz Marquilló, la qual va acabar adquirint-se, fet que ens va permetre ampliar la nostra oferta de transport pel costat francès. La consolidació d’aquestes rutes diàries, principalment amb Barcelona, Lleida i Toulouse van comportar la constitució de l’empresa de distribució andorrana Cadim (Centre Andorrà de Distribució de Mercaderies).

Anys més tard es va constituir Codisa per obrir el servei de courier i es va adquirir el grup Transseu amb el propòsit d’ampliar la nostra àrea de distribució en l’Alt Urgell i la Cerdanya.

Aviat ens vam veure en la necessitat d’ampliar les nostres plataformes de transport. La delegació de Barcelona es va traslladar a les dependències actuals del CIM Vallès, i a Toulouse vam construir el nostre magatzem logístic de referència en Eurocentre.

Al 2012 refermem la marca naGRUP, sota la qual s’identifiquen naGRUP Hispania, naGRUP Logistic i naGRUP France.

Al 2013, a més reprenem l’activitat de Pyretransit.

Estem presents als tres països i seguim ampliant la nostra oferta de serveis per seguir essent un referent al transport, la logística i la duana.

Si necessita un operador de confiança, compti amb nosaltres.

Li cal més informació?


Sol·liciti més informació sense cap compromís

Sol·licitar informació