AND +376 801 400    ESP +34 93 560 1111   FR +33 562 117 272 hola@nagrup.com

naGRUP LOGISTIC

Ens hem consolidat com a referent dins del sector del transport, la logística i la distribució al Principat d’Andorra. Més de 40 anys d’experiència en transport en temperatura ambient, refrigerada i congelada avalen la qualitat del servei i la professionalitat dins del Principat, garantint la distribució diària a totes les localitats d’Andorra al llarg de l’any.

Ubicats estratègicament al centre d’Andorra, naGRUP Logistic permet la distribució diària a tots els centres comercials del país.

La connexió diària amb totes les nostres plataformes de Barcelona, Lleida, La Farga de Moles i Toulouse ens permeten donar-los als nostres clients el servei exigit pel mercat.

També comptem amb una filial logística: LOGIPRO, que està especialitzada, des de la seva creació al 2016, en gestió d’emmagatzematge, picking, control d’stocks i distribució de mercaderia industrial i alimentaria seca, per a tots els clients que vulguin externalitzar la seva logística.

naGRUP Andorra

Carretera de la Comella, 29
Edificio el Ribal AD500 – Andorra la Vella
+376 801400
sac@nagrup.com

Logipro

Carretera de la Comella, 29
Edificio el Ribal AD500 – Andorra la Vella
+376 801400

naGRUP Andorra

Instal·lacions

Serveis de Distribució

Sortides diàries

Arribades de mercaderia

naGRUP Logistic

Delegació ubicada a Andorra la Vella dotada de molls de descàrrega, càmera de refrigerat i congelat amb 1800m2 dedicats a la preparació i distribució de paqueteria i paleteria a Andorra.

Serveis de distribució diaris en temperatura ambient, refrigerada i congelada, a totes les localitats del Principat.

Exportacions amb sortides diàries a Espanya, França i altres destins internacionals.

Arribades de mercaderia diàries des d’Espanya i França.

Logipro

Delegació ubicada a Andorra la Vella dotada de racks d’emmagatzematge i capacitat de 400 palets, per a mercaderia de temperatura ambient.

 

 

 

Sortides diàries al Principat d’Andorra.

Li cal més informació?


Sol·liciti més informació sense cap compromís

Sol·licitar informació