Andorra

 


 

La nostra central està ubicada al Principat d’Andorra. Això ens permet estar especialitzats i alhora ser capdavanters en el transport, la gestió duanera i la distribució de mercaderies a Andorra.

Logística

 


 

Disposem de diversos magatzems, tant a Andorra, com a la Farga de Moles i a les rodalies de l’àrea metropolitana de Barcelona. Us proposem solucions personalitzades, que s’ adaptin a les seves necessitats operatives i tarifàries.

services-douane

Duana

 


 

El nostre servei de duana ubicat al punt fronterer de La Farga de Moles i a Barcelona, resta a la vostra disposició per a tota mena de demandes i gestions duaneres. naGRUP Andorra pot oferir una gestió duanera directa amb les millors agències tant a La Farga de Moles com a Barcelona.

Flota

 


 

Som posseïdors de la flota de camions més important i diversificada, per a tot tipus de producte, del Principat d’Andorra. A més, donat el nostre posicionament en el sector del transport, amb una història de més de 50 anys, els nostres corresponsals han estat seleccionats sempre seguint estrictes criteris de qualitat, però també com a resultat d’una prolongada relació comercial establerta amb els anys, que ens permet proposar amb garanties tota mena de solucions i alternatives de transport als nostres clients.

service4

Overseas

 


 

Amb seus ubicades a la regió de Tolosa, Lleida i Barcelona i amb corresponsals arreu del món, naGRUP Andorra us ofereix tots els serveis d’un operador global per tal de gestionar de manera eficaç les seves operacions de transports marítim i aeri a qualsevol lloc del planeta.

Ecommerce

 


 

Des de naGRUP Andorra tenim cura de totes les gestions relacionades amb les seves comandes online. Ens ocupem de l’emmagatzematge, manipulació , distribució i traçabilitat de totes les vostres transaccions particulars i d’empresa.

 

Li cal més informació?

L’ ajudem a trobar el servei més adequat a les seves necessitats.

 
 

Demanda de cita personalitzada

 

He llegit i accepto la política de privadesa