Nosaltres

 

Som una organització centrada en les persones, i el nostre objectiu passa per estar a prop dels nostres clients de manera que els puguem ajudar a desenvolupar la seva expansió de negoci, tant a nivell nacional com internacional. En cadascun dels pols d’activitat, sigui de transport o de logística d’estocs, trobarà l’acompanyament i assessorament d’un professional qualificat i reconegut en el seu camp.

naGRUP li proposa els seus serveis de transport multi producte amb una logística integral de distribució nacional o internacional pel seus interessos. Ens oferim a canalitzar les seves necessitats logístiques mitjançant les nostres plataformes a Espanya, França i el Principat d’Andorra.

En un context que es mostra cada cop més complex per a les empreses, a l’hora de gestionar les despeses, la flexibilitat, la qualitat del servei, la gestió dels estocs i l’organització del flux de mercaderies, volem ser una peça important a l’hora de dur a terme la seva estratègia comercial.
Treballem per convertir-nos en un factor clau i de valor afegit per a la seva empresa tant a nivell comercial com financer.

A naGRUP mantenim un compromís permanent amb el medi-ambient i som especialment sensibles a fomentar dintre de la nostra companyia un desenvolupament, social i econòmic, sostenible. Som conscients que respectar l’entorn serà un factor clau del nostre futur, més enllà de la nostra activitat. Es per aquesta raó que la nostra empresa desenvolupa de manera continua accions de millora continua per complir tots aquests objectius.

Sigui quin sigui el model de transport que vostè hagi planejat, tant per a materials fràgils, com per a operacions complexes, transport internacional o nacional, no dubtin en contactar amb nosaltres per transmetre’ns la vostra inquietud. Us proposarem una solució a mida, i treballarem per satisfer els seus desitjos. Ens adaptarem al màxim a les seves necessitats pel que fa a costos, servei i qualitat.

Valors: Compromís | Seguretat | Proximitat | Rendiment i Sostenibilitat Mediambiental

perfo

 

performance

 

sécurité

 

proximité

 

16-42-43--1-320-ok

 

15-56-53--1-60A

 

La nostra flota, sempre disponible

 

Experiència

Professionalitat

Serveis directes

Compromís

Traçabilitat

Proximitat

Serietat

Personalització

Adaptabilitat

Fiabilitat

Un gran Equip Humà

Disponibilitats d’Infraestructures i Flota de Vehicles

Gestió 360°

 

Li cal més informació?

Li ajudem a trobar el servei que més s’adeqüi a les seves necessitats

 
 

Empreses que col·laboren amb naGRUP Andorra

 

ted