Desenvolupament sostenible

 

A la recerca constant de l’optimització i de la evolució de la gestió de fluxos, som una empresa amb una especial sensibilització envers l’ecologia, i com a mostra d’aquesta determinació, tenim cura en la selecció i formació del nostre personal i el disseny dels espais de treball sostenibles.

naGRUP Andorra estem compromesos a respectar tots els requisits necessaris per assolir un desenvolupament respectuós amb el nostre entorn. En tant que transportista i gestor logístic, l’ètica de totes les delegacions de naGRUP ens orienta i ens motiva a emprendre accions de caire social i de responsabilitat mediambiental.

environnement

Medi ambient

naGRUP Andorra continua amb el seu procés d’eco-sensibilització. Un dels nostres compromisos és la reducció en les emissions de CO2, tant de tots els nostres vehicles com exigida dels nostres corresponsals, promovent i invertint en l’ús de vehicles amb baixes emissions de gasos contaminants.

Un altre element objectiu de naGRUP és en el reciclatge de les nostres deixalles, ja siguin papers o plàstics així com en la utilització de instal·lacions adaptades mediambientalment com ara l’adaptació i ús de llums de baix consum en les nostres plataformes i oficines.

economique

Econòmic

naGRUP Andorra inverteix en equips innovadors d’alt rendiment, en personal qualificat i experimentat oferint un tracte pròxim i personalitzat. Som una companyia amb una aposta decidida de futur per mantenir un equilibri entre una bona qualitat en el servei , uns preus accessibles i un respecte pel nostre entorn mediambiental.

social

Social

naGRUP Andorra, sap que cal donar suport al les persones per tal d’obtenir una bona productivitat laboral, una particularitat que porta a la nostra empresa a fomentar accions dirigides a crear un bon entorn de treball per tots els nostres treballadors. Cal recordar que un dels valors de naGRUP és el de la proximitat i el tracte personal. El benestar dels treballadors es troba dins les prioritats de naGRUP, sense oblit d’implementar els mitjans que els permetin realitzar-se en el seu lloc de feina alhora que instaurant espais de debat on puguin fer valer la seva autonomia i professionalitat. Per tal d’afavorir la inserció laboral dels més joves, naGRUP ha optat per oferir contractes i formacions encaminades a desenvolupar les seves carreres professionals.

 

Li cal més informació?

Li ajudem a trobar el servei que més s’adeqüi a les seves necessitats

 
 

Empreses que col·laboren amb naGRUP Andorra

 

ted