Transport, Logística,

 

naGRUP Andorra, respon a les vostres necessitats logístiques. Un fet que us permetrà dedicar més temps al vostre negoci.

 
 

Gràcies a la experiència acumulada, a un equip altament qualificat i a les nostres instal·lacions, naGRUP Andorra li proposa tenir cura de tot el que calgui per organitzar el seu flux de mercaderies. Aquesta disponibilitat els hi permetrà deslliurar temps , que podreu dedicar a la resta d’ activitats del seu negoci. .

 

Serveis

 

On vol enviar la seva mercaderia?
 

Li cal més informació?

 

L’ajudem a trobar el servei que més s’adeqüi a les vostres necessitats

 
 

Solucions adaptades a les diferents necessitats de transport i logística.

 

Sabem de la necessitat dels nostres clients en aconseguir uns costos logístics ajustats, optimitzar el temps de la gestió en el transport i mostrar un compromís de qualitat en el servei de lliurament als seus destinataris. Som conscients que aquestes són les principals preocupacions dels nostres clients.

Per aquesta raó, el nostre equip de professionals els ofereix la millor garantia i coresponsabilitat en el moment d’enfrontar aquestes preocupacions.
Els oferim solucions personalitzades, adaptar-nos a les seves necessitats, de forma que es puguin respectar els seus compromisos amb altres empreses o particulars, i d’aquesta manera, potenciar la seva imatge dins de la seva activitat empresarial.

En naGRUP treballem per que els nostres serveis representin un valor afegit als seus interessos i competències.

En cas de que tingui algun dubte, desitgi contactar amb nosaltres, i ara es trobi fora dels nostres horaris d’oficina li fiquem a disposició el formulari de contacte que trobarà en la pestanya de “contacta” assenyalada en el encapçalament d’aquesta Web.

A la menor necessitat, no dubte en dirigir-se a nosaltres directament fent ús de les nostres línies telefòniques d’Atenció al Client.

Tota nostra organització està esperant la seva trucada. Els nostres clients son la nostra raó.

Gestionarem les seves peticions diligentment.

 

Transport et logistique 1

 

Empreses col·laboradores de naGRUP Andorra

 

ted